Contact opnemen:

  tablet

  Contact opnemen kan per mail – ons service team beantwoord graag uw vragen.
  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling,  assemblage en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende professionele (magnetische) Alpine® – hét waterontharder alternatief, waterdescalers en softwater-conditioners. Wij worden daarom door klanten terecht dé waterontharder expert genoemd.
  Het productieproces en de levering van de waterontharder alternatieven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze Alpine® – hét water-ontharders alternatief worden op een traditionele en ambachtelijke wijze handmatig gefabriceerd. Alleen zo kunnen wij alle unieke eigenschappen aan onze producten meegeven en bezitten een uitzonderlijk lang gebruikersgenot. Elke ontharder alternatief wordt uitvoerig getest voordat het naar de eindgebruiker gaat. Daardoor kennen onze producten al decennia lang een extreem hoge tevredenheidspercentage onder de gebruikers, in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020,2021 én 2022 zelfs een 100% klant tevredenheidsscore! (Daarvoor lag het percentage overigens ook boven 99,98% – maar met 100% laat je zien de beste te zijn).

  Voor particulieren en het bedrijfsleven zijn er verschillende uitvoeringen ontwikkeld voor elke toepassing, capaciteit, temperatuur, afstand, stand tijden, materiaalsoort en diameter tot wel 315 mm (12,5 inch) van de leiding. Voor elk kalkprobleem leveren wij een gegarandeerde oplossing op maat.

  De afgelopen tientallen jaren kent onze productlijn wereldwijd zeer vele tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekt men steeds meer de succesvolle werking van de Alpine® – hét waterontharder alternatief en Alpine® All-in-one (XL) ontharders alternatief. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde Algemene-Verkoop-Voorwaarden-ECH
  Voor gebruikmaking van de wettelijke 14 daagse retourregeling gebruikt u dit formulier

  Ook voor enthousiaste installateurs/loodgieters kunnen wij iets betekenen: vraag hier informatie op over de mogelijkheden om dealer, ambassadeur of importeur te worden van deze schitterende producten.
  Ervaar ook dagelijks wat het betekent om een klant blij en gelukkig te maken met een totaal oplossing voor het kalkaanslag probleem.