Antikalk

Geld besparen met onze antikalk oplossing
Met deze Alpine® antikalk module is een huishouden elk jaar tot wel 500 euro goedkoper uit.

antikalk module lost kalk op

Een antikalk module die direct geld bespaart? Het kan. De montage van een Alpine® – hét waterontharder alternatief  module van Energy Consultancy Group is zowel bij u thuis als op uw werk mogelijk. Inmiddels zijn zeer veel klanten u al voorgegaan. Bent u de volgende die kalkaanslag te lijf gaat?

Dat een Alpine® – hét waterontharder alternatief anti-kalk module geld bespaart, staat als een paal boven (hard)water. Zo houdt u ieder jaar weer vele euro’s in uw portemonnee. Dit komt onder andere doordat u tot dertig procent minder waspoeder en zeep nodig heeft.

Voordelen antikalk module
Het verhitten en verwarmen van water kan bovendien een stuk sneller waardoor uw energierekening lager uitvalt. Bedrijven profiteren hier uiteraard ook van. Denk alleen al aan zaken zoals besparingen die te behalen zijn op het preventief voorkomen productiestilstand en onnodige reparaties.

Het installeren van een Alpine® – hét waterontharder alternatief anti kalk module is voor iedereen zeer interessant. Deze website geeft een goed beeld van wat de gevolgen van kalk(aanslag) zijn, en wat er eenvoudig aan te doen is.

De anti kalk module die het u gemakkelijk maakt
Na het installeren van een Alpine® – hét waterontharder alternatief anti kalk module worden verwarmingselementen, apparatuur en waterleidingen schoon gehouden. Zo maakt Energy Consultancy Group het u gemakkelijk. U hoeft zich immers geen zorgen meer te maken over de negatieve effecten van kalkaanslag.

Het is goed te weten dat een Alpine® – hét waterontharder alternatief anti kalk module de prestaties van bijvoorbeeld uw wasmachine verhoogt. Zo is de toe- en afvoer van water beter en voorkomt u vervelende situaties zoals overlopen. Energy Consultancy Group licht u graag compleet voor wat betreft de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Voor huishoudens en voor bedrijfsmatige doeleinden hebben we de perfecte oplossing.

Bekijk hier de waterhardheid in uw regio:


 

 

 

Waterontharder XL
Alpine All-in-one XL
All-in-one XL waterontharder
All-in-one XL antikalksysteem