Contact opnemen:

contact  tablet

Contact opnemen kan per mail of telefoon.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling, fabricage, assemblage en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende professionele magnetische waterontharders, waterdescalers en softwater-conditioners. Wij worden daarom terecht dé waterontharder expert genoemd.
Sinds 1996 voldoet het productieproces en de levering van de AWD al aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de internationale ISO 9002, ISO 9001-2000, ISO 9001-2008 en QA norm. Onze water-ontharders worden op een traditionele en ambachtelijke wijze handmatig gefabriceerd. Alleen zo kunnen wij alle unieke eigenschappen aan onze producten meegeven en blijven zij een leven lang werken naar uw volle tevredenheid. Elke ontharder wordt uitvoerig getest voordat het naar de eindgebruiker gaat. Daardoor kennen onze producten al decennia lang een extreem hoge tevredenheidspercentage onder de gebruikers, in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015,2016, 2017 én 2018 zelfs een 100% klant tevredenheidsscore!

Voor particulieren en het bedrijfsleven zijn er verschillende uitvoeringen ontwikkeld voor elke toepassing, capaciteit, temperatuur, afstand, stand tijden, materiaalsoort en diameter tot wel 315 mm (12,5 inch) van de leiding. Voor elk kalkprobleem leveren wij een gegarandeerde oplossing op maat.

De afgelopen tientallen jaren kent onze productlijn wereldwijd miljoenen tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekken steeds meer gebruikers de succesvolle werking van de Alpine Waterontharder new generation®. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde Algemene Verkoop Voorwaarden ECH

Ook voor enthousiaste entrepreneurs kunnen wij iets betekenen: vraag hier informatie op over de mogelijkheden om dealer, ambassadeur of importeur te worden van deze schitterende producten.
Ervaar ook dagelijks wat het betekent om een klant blij en gelukkig te maken met een totaal oplossing voor het kalkaanslag probleem.