Hard water

Hard water ontkalken scheelt in de kosten
Het te lijf gaan van hard water kan u op jaarbasis tot wel 500 euro besparen. U heeft  35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig. Doordat zacht water sneller opwarmt is ook uw energierekening lager uit. Natuurlijk kunnen ook bedrijven van deze voordelen profiteren.

hard waterMaatwerkoplossingen bij hard water
Er bestaat geen universele oplossing voor alle kalkproblemen die het gevolg zijn van een hoge waterhardheid. Afhankelijk van de grootte van uw woning, de apparatuur die u gebruikt, het materiaal waarvan de leidingen gemaakt zijn en hun lengte en dikte, kunnen wij diverse soorten modules als antikalk oplossing leveren.

Kalkrijk water laat de kalkaanslag neerslaan in de leidingen, waardoor de doorstroom uiteindelijk zal verminderen.
Verstopte leidingen en toename van dure energie zijn het gevolg.

 

Wij bieden maatwerk voor elk kalkprobleem tegen superscherpe prijzen. Niet voor niets zijn wij reeds vele decennia de kwalitatieve marktleider in Nederland.

Harder water is vaak de oorzaak van schade aan leidingen en machines. Het plaatsen van een Alpine® – hét WATERONTHARDER alternatief module van Energy Consultancy Group bespaart u daarom onnodige kosten en een hoop frustratie.

Zowel bij u thuis als op uw werk kan deze module gemonteerd worden. Zo behoort kalkaanslag tot het verleden.

Bestrijd hard water!
Het te lijf gaan van hard water kan u op jaarbasis vele euro’s besparen. U heeft onder andere 35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig. Doordat water eerder verhit of verwarmd is, valt ook uw energierekening lager uit. Datzelfde geldt vanzelfsprekend voor bedrijven. Zij besparen tot vele duizenden euro’s omdat het plaatsen van een module kostenbesparend is.

Laat u uitgebreid voorlichten over de voordelen van waterzuivering en het bestrijden van hard water. Deze website toont u alle informatie. En heeft u vragen? Stel deze gerust aan één van onze medewerkers.

Uw hard water probleem oplossen
De Alpine® – hét WATERONTHARDER alternatief module die kalkaanslag tegengaat, zorgt ervoor dat verwarmingselementen en waterleidingen weer schoon worden en blijven. U heeft hier vervolgens geen omkijken meer naar. Dat is wel zo makkelijk.

Laat een Alpine® – hét WATERONTHARDER alternatief module van Energy Consultancy Group uw kalk probleem oplossen. Zo worden bijvoorbeeld de prestaties van uw machines verhoogd. Denk daarbij aan uw wasmachine. Doordat kalk geen kans krijgt zal er een beter aan- en afvoer van water ontstaan. Lees op deze website meer over de problemen die hard water kunnen veroorzaken en hoe onze Alpine® – hét WATERONTHARDER alternatief module deze aanpakt.