Hardheid leidingwater

 

Hardheid leidingwater is bij veel huishoudens in Nederland te hoog. Het gevolg van hoge hardheid leidingwater is kalkaanslag. Hardnekkige kalkaanslag kan voor veel onnodige kosten zorgen. Daarom is het nodig om daar wat aan te doen.
Energy Consultancy Group biedt een oplossing om de hardheid van het leidingwater te neutraliseren.
Deze oplossing heet de Alpine® – hét waterontharder alternatief.

Op deze website geven wij meer informatie over hardheid leidingwater en de mogelijkheden voor het verlagen. En wist u al dat bedrijven vele duizenden euro’s besparen dankzij plaatsing? Als u vragen hebt na het lezen van deze informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Energy Consultancy Group.

Gevolgen van hardheid leidingwater
Een hoge hardheid leidingwater kan veel gevolgen hebben. Het is vooral schadelijk voor huishoudelijke apparaten zoals een waterkoker of wasmachine. Door de hardheid van het leidingwater te neutraliseren is het mogelijk om deze schade te voorkomen. Het gaat hier bijvoorbeeld om het voorkomen van reparatiekosten of vroegtijdige vervanging van apparatuur. Dit effect kan met behulp van Alpine® – hét waterontharder alternatief.

Hardheid leidingwater verlagen
Het is dus zeer belangrijk om de hardheid van het leidingwater te neutraliseren. Gebruik hiervoor de Alpine® – hét waterontharder alternatief van Energy Consultancy Group. Dit is een milieuvriendelijke en bovendien kostenbesparende oplossing. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via deze website en u ontvangt deze zo spoedig mogelijk.

hardheid leidingwater

Onze apparatuur neutraliseert de hardheid van leidingwater
Ziet u witte aanslag op glaswerk, in de douchecabine of op de spiraal in uw waterkoker? Dan heeft u te maken met een hoge hardheid van het leidingwater. Overigens is in maar liefst 93% van de Nederlandse huishoudens sprake van hard water.

 

En zelfs bij relatief zacht water kan kalkvorming problemen in uw apparatuur of leidingen veroorzaken. Problemen die u voor eens een altijd op kunt lossen met behulp van onze Alpine® – hét waterontharder alternatief apparaten. Laat u uitgebreid voorlichten over de voordelen van waterzuivering en het bestrijden van hard water.

Hard water ontkalken scheelt in de kosten
Het te lijf gaan van hard water kan u op jaarbasis wel 250 – 500 euro besparen. U heeft onder andere 35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig. Doordat zacht water sneller opwarmt, valt ook uw energierekening lager uit. Vanzelfsprekend kunnen ook bedrijven van deze voordelen profiteren.

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze professionele waterontharder alternatieven dat u een levenslange technische (omruil)garantie krijgt. Al onze antikalk modules zijn onderhoudsvrij, stootvast, veilig, gebruiken geen stroom en zijn hitte-, vorst- en waterbestendig. Een ideaal apparaat om de hardheid van het leidingwater te neutraliseren.

De hardheid van leidingwater is bij heel veel huishoudens in Nederland te hoog. Het gevolg van de hoge hardheid van het leidingwater is hardnekkige kalkaanslag. Dit kan tot veel onnodige problemen en extra kosten leiden. Huishoudelijke apparaten zoals een waterkoker of wasmachine gaan minder lang mee en moeten eerder vervangen of gerepareerd worden, en de energierekening wordt onnodig hoger.