Ketelsteen

Ketelsteen verwijderen voorkomt problemen
Onze waterontharders alternatieven verwijderen ketelsteen en houden uw verwarmingselementen en leidingen schoon. Apparaten en machines presteren beter en gaan langer mee na het ontkalken. Handmatig ketel steen verwijderen is niet meer nodig. U voorkomt problemen en onnodige kosten.

ketelsteen

Ketelsteen verwijderaar op proef
Wilt u zelf de voordelen van ketelsteen verwijderen ervaren? Wij geven u de mogelijkheid voor een proefplaatsing van 4 maanden. U kunt zo het gemak, comfort en de grote besparing ontdekken zonder financieel risico.
Vul voor deze test zonder risico het formulier op deze website in.

Veel huishoudens in Nederland hebben te maken met ketel steen. Dit kan leiden tot lastige problemen. Voor deze huishoudens is ketel steen verwijderen belangrijk. Wij bieden u een oplossing waarmee ketelsteen verwijderen zeer eenvoudig gaat: met een Alpine®  waterontharder alternatief. Ketel steen verwijderen gaat met dit apparaat geheel automatisch. U hoeft het slechts eenmalig te laten monteren.

Start nu met ketel steen verwijderen en vraag een offerte aan via deze website. Dit is voor iedereen geheel vrijblijvend. Als u nog vragen hebt kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers.

Waarom ketelsteen verwijderen?
Naast ketel steen verwijderen kunt u met de Alpine® – hét waterontharder alternatief ook kalkaanslag voorkomen. Dit alles kan veel schade en onnodige kosten voorkomen. Zo hebt u na ketelsteen verwijderen bijvoorbeeld geen kosten meer voor reparaties en vroegtijdige vervanging van de huishoudelijke apparaten. Wij geven u bovendien 100% solide technische garanties op de Alpine® – hét waterontharder alternatief.

De kalkdeeltjes zullen niet meer neerslaan en hechten in leidingen en apparatuur. De gezonde samenstelling van het water verandert niet en het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. Alleen de negatieve effecten van kalkaanslag in allerlei apparatuur, op tegels en douchecabines zijn voortaan verleden tijd.
Het kalkaanslag probleem is daarmee verwaarloosbaar geworden. Eventuele afzetting (van bv andere stoffen die in het water aanwezig zijn) zal tot een minimum beperkt blijven.

Naast huishoudens profiteren ook bedrijven hiervan. Door plaatsing besparen zij vele duizenden euro’s. Dit is mogelijk vanwege de sterke afname van bijvoorbeeld reparatiekosten.