Ons bedrijf: exclusief leverancier van Alpine® – hét waterontharder alternatief
en het Alpine® All-in-one (XL) antikalk systeem 

Ons Nederlandse bedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende waterbehandeling apparatuur zoals professionele magnetische waterontharder alternatieven, antikalksystemen, waterdescalers, all-in-one waterconditioners en all-in-one xl softwater-conditioners.

Voor alle gebruikersgroepen – particulier en industrieel – zijn er verschillende uitvoeringen ontwikkeld voor elke toepassing, capaciteit, temperatuur, afstand, stand tijden, materiaalsoort en diameter tot wel 315 mm (12,5 inch) van de leiding. Voor vrijwel elk kalkprobleem leveren wij een oplossing op maat.

 

Het systeem kent wereldwijd zeer veel tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekken steeds meer gebruikers de succesvolle werking van de Alpine® – hét waterontharder  alternatief en de Alpine® All-in-one / Alpine® All-in-one XL antikalksystemen. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde Algemene-Verkoop-Voorwaarden-ECH
Voor gebruikmaking van de wettelijke 14 daagse retourregeling gebruikt u dit formulier

 

Andere aanbieders claimen een hoge klant tevredenheid: wij zijn beter en dat bewijzen we al 30 jaar!
Onze professionele Alpine® waterdescalers scoorden in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 én 2022 zelfs 100% klant (gebruikers) tevredenheid.
Zo kunt u oa. rekenen op een solide technische (omruil) fabrieksgarantie.

 

 

Alpine® – hét waterontharder alternatief – we zitten er bovenop!
Al meer dan 30 jaar een helder verhaal met de kracht van eenvoud.

waterontharder

De unieke en onovertroffen Alpine® – hét waterontharder alternatief heeft zijn sporen de afgelopen 30 jaar wel verdiend. De lovende recensies spreken voor zich. Zelfs ex-gebruikers van zout waterontharders besluiten steeds vaker van ons systeem gebruik te maken. En waarom een dure zoutontharder aanschaffen terwijl er een veel beter, gezonder, minder milieubelastende en goedkoper alternatief is?
Goedkoper, zonder onderhoud, en met behoud van gezonde calcium en magnesium!  Win-win dus.

 

Onze universele budget uitvoering: Alpine® All-in-one (XL) waterontharder alternatief*:
(Als de aanschafprijs het belangrijkste).
maar dan veel GOEDKOPER
Als de prijs de belangrijkste factor is:

ACTIE: Alpine® All-in-one waterontharder alternatief
van € 129,- al vanaf € 89,-
XL uitvoering € 149,- vanaf € 99,-
– als BESTE getest
– lengte ca. 8 cm – past dus altijd
– in 5 minuten geplaatst
– solide garanties

 

Onafhankelijke test laat zien: het Alpine® All-in-one waterontharder alternatief wordt gekwalificeerd als BESTE

 

U wilt exclusief dealer worden?
Vanwege het succes van onze Alpine® producten willen wij graag in contact komen met serieuze loodgieters / installatiebedrijven. Bent u enthousiast over de productvoordelen, dan kunt u bij ons een aanvraag indienen om als (exclusief) dealer, of – buiten Nederland – zelfs importeur te fungeren. Wij zullen uw aanvraag met de nodige discretie in behandeling nemen. Klik hier voor een aanvraag.

 

Regelmatig krijgen we vragen van klanten of wij een universeel product leveren, we zijn immers dé totaal leverancier en dé expert op het gebied van waterbehandeling. Feitelijk is een universeel product niet voor alle situaties het beste. Maar als de prijs voor u het belangrijkste is willen we dit met onze Alpine® All-in-one (XL) ontharder alternatief toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de allerbeste prijs. Mocht u van gedachten veranderen kunt u de Alpine® All-in-one (XL) waterontharder alternatief binnen 4 maanden upgraden naar 1 van onze professionele producten.