Ons bedrijf: Alpine Waterontharder new generation®

Ons bedrijf is ruim 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling, fabricage, assemblage en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende waterbehandeling apparatuur zoals professionele magnetische waterontharders, water descalers, all-in-one conditiones en softwater-conditioners.

Voor alle gebruikersgroepen – particulier en industrieel – zijn er verschillende uitvoeringen ontwikkeld voor elke toepassing, capaciteit, temperatuur, afstand, standtijden, materiaalsoort en diameter tot wel 315 mm (12,5 inch) van de leiding. Voor elk kalkprobleem leveren wij een oplossing op maat.

Ons systeem kent wereldwijd zeer veel tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekken steeds meer gebruikers de succesvolle werking van de Alpine Waterontharder new generation®. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde Algemene Verkoop Voorwaarden ECH

waterontharder

De unieke en onovertroffen Alpine waterontharder new generation® heeft zijn sporen de afgelopen 25 jaar verdiend. De lovende recensies spreken voor zich. Vooral ex-gebruikers van milieuonvriendelijk zoutontharders besluiten steeds vaker van ons systeem gebruik te maken. Gelukkig begrijpt men steeds vaker dat het toevoegen van zout een steeds groter probleem in onze maatschappij wordt. Denk aan alle uitzendingen van Tros Radar en Kassa, waarin herhaaldelijk gewezen wordt op de gevaren voor de volksgezondheid welke Zout met zich meebrengt.

En waarom een dure zoutontharder aanschaffen terwijl er een veel beter alternatief is?
Veel goedkoper, zonder onderhoud, met behoud van gezonde calcium en magnesium.

U wilt exclusief dealer worden?
Vanwege het succes van onze producten willen wij graag in contact komen met serieuze zelfstandig ondernemers. Heeft u een K.v.K. inschrijving, een BTW nummer en bent u enthousiast over de productvoordelen, dan kunt u bij ons een aanvraag indienen om als (exclusief) dealer – parttime of fulltime, of – ingeval leveringen buiten Nederland – zelfs importeur te fungeren. Wij zullen uw aanvraag met de nodige discretie in behandeling nemen. Klik hier voor een aanvraag.