Ons bedrijf: exclusief leverancier van Alpine Waterontharder new generation®
en All-in-one (XL) waterontharders  

Ons Nederlandse bedrijf is al (bijna) 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende waterbehandeling apparatuur zoals professionele magnetische waterontharders, waterdescalers, all-in-one conditioners en softwater-conditioners.

Voor alle gebruikersgroepen – particulier en industrieel – zijn er verschillende uitvoeringen ontwikkeld voor elke toepassing, capaciteit, temperatuur, afstand, stand tijden, materiaalsoort en diameter tot wel 315 mm (12,5 inch) van de leiding. Voor elk kalkprobleem leveren wij een oplossing op maat.

 

Het systeem kent wereldwijd zeer veel tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekken steeds meer gebruikers de succesvolle werking van de Alpine Waterontharder new generation® en de All-in-one / All-in-one XL ontharders. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde Algemene Verkoop Voorwaarden ECH
Voor gebruikmaking van de wettelijke 14 daagse retourregeling gebruikt u dit formulier

 

Andere aanbieders claimen een hoge klant tevredenheid: wij zijn beter en dat bewijzen we al bijna 30 jaar!
Onze professionele waterdescalers scoorden in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 zelfs 100% klant (gebruikers) tevredenheid.
Ook kunt u rekenen op solide technische (omruil) fabrieksgaranties.

 

 

Alpine Waterontharder new generation® 

waterontharder

De unieke en onovertroffen Alpine waterontharder new generation® heeft zijn sporen de afgelopen (bijna) 30 jaar wel verdiend. De lovende recensies spreken voor zich. Zelfs ex-gebruikers van zoutontharders besluiten steeds vaker van ons systeem gebruik te maken. En waarom een dure zoutontharder aanschaffen terwijl er een veel beter, gezonder, minder milieubelastende en goedkoper alternatief is?
Goedkoper, zonder onderhoud, en met behoud van gezonde calcium en magnesium!  Win-win dus.

 

Onze universele uitvoering: All-in-one en All-in-one XL waterontharders*:
(Als de aanschafprijs het belangrijkste).
maar dan veel GOEDKOPER
Als de prijs de belangrijkste factor is:

ACTIE: All-in-one Waterontharders
van € 129,- nu al vanaf € 89,-
XL uitvoering € 149,- vanaf € 99,-
– als BESTE getest
– lengte 7,5 cm – past dus altijd
– in 5 minuten geplaatst
– solide garanties

 

Onafhankelijke test laat zien: All-in-one waterontharder is de BESTE

 

U wilt exclusief dealer worden?
Vanwege het succes van onze producten willen wij graag in contact komen met serieuze loodgieters / installatiebedrijven. Bent u enthousiast over de productvoordelen, dan kunt u bij ons een aanvraag indienen om als (exclusief) dealer, of – ingeval leveringen buiten Nederland – zelfs importeur te fungeren. Wij zullen uw aanvraag met de nodige discretie in behandeling nemen. Klik hier voor een aanvraag.

 

Regelmatig krijgen we vragen van klanten waarom wij geen universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier en dé expert op het gebied van waterbehandeling. Feitelijk is een universeel product niet voor alle situaties het beste. Maar als de prijs voor u het belangrijkste is willen we dit met onze All-in-one ontharder toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de allerbeste prijs. Mocht u van gedachten veranderen kunt u de All-in-one waterontharder binnen 4 maanden upgraden naar 1 van onze professionele producten.