Kalkaanslag opgelost

Voor elke situatie de juiste waterontharder

Waterontharder

Kalkaanslag opgelost

Voor elke situatie de juiste waterontharder

Waterontharder
Slider

Kalkaanslag opgelost

Voor elke situatie de juiste waterontharder

Ontharder

Ontharder apparatuur neutraliseert de hardheid van leidingwater
Ziet u witte aanslag op glaswerk, in de douchecabine of op de spiraal in uw waterkoker? Dan heeft u te maken met een hoge hardheid van het leidingwater. Overigens is in maar liefst 93% van de Nederlandse huishoudens sprake van hard water.

ontharder

Hebt u last van hardnekkige kalkaanslag? Dan is een Alpine waterontharder new generation® voor het water een hele goede oplossing. Kalkaanslag ontstaat namelijk door een hoge waterhardheid. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld witte aanslag op glazen uit de vaatwasmachine en in de waterkoker. Met behulp van een waterontharder hebt u hier geen last meer van. Wij bieden u een kwalitatief zeer goede waterontharder voor het water: de Alpine waterontharder new generation®. Met deze waterontharder voorkomt u alle problemen die het gevolg zijn van kalkaanslag.

Op deze website leest u meer over de functie van een waterontharder voor het water. Wist u bijvoorbeeld al dat bedrijven vele duizenden euro’s kunnen besparen? Dit is mogelijk dankzij besparingen op zaken zoals productie-uitval. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Energy Consultancy Group.

Onze garanties bij een ontharder
Wij bieden u vele ‘keiharde’ garanties bij een ontharder. Wat dacht u bijvoorbeeld van solide technische garanties op het product? Dit betekent dat u de waterontharder kunt omruilen bij technische problemen. Vanaf het begin zult u profiteren van alle voordelen van de Alpine waterontharder new generation®.

Offerte voor een ontharder
Voor een nauwkeurige en vrijblijvende prijsopgave voor een waterontharder hebben wij enkele gegevens nodig. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu en daarbij deze gegevens invullen.
omdat iedere situatie anders is, geven wij specifiek voor elke situatie een op maat gemaakte offerte, zo kunt u er zeker van zijn dat u met het juiste montageadvies de beste resultaten bereikt.

Water, zo zacht als gletsjerwater met de Alpine waterontharder new generation®: voor water zoals het is bedoeld.