Ontharder

Ontharder apparatuur neutraliseert de hardheid van leidingwater
Ziet u witte aanslag op glaswerk, in de douchecabine of op de spiraal in uw waterkoker? Dan heeft u te maken met een hoge hardheid van het leidingwater. Overigens is in maar liefst 93% van de Nederlandse huishoudens sprake van hard water.

ontharder

Hebt u last van hardnekkige kalkaanslag? Dan is een Alpine® – hét waterontharder alternatief voor het water een hele goede oplossing. Kalkaanslag ontstaat namelijk door een hoge waterhardheid. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld witte aanslag op glazen uit de vaatwasmachine en in de waterkoker. Met behulp van een waterontharder hebt u hier geen last meer van. Wij bieden u een kwalitatief zeer goede waterontharder alternatief voor het water: de Alpine® – hét waterontharder alternatief. Met deze waterontharder alternatief voorkomt u alle problemen die het gevolg zijn van kalkaanslag.

Op deze website leest u meer over de functie van een waterontharder alternatief voor het water. Wist u bijvoorbeeld al dat bedrijven vele duizenden euro’s kunnen besparen? Dit is mogelijk dankzij besparingen op zaken zoals productie-uitval. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van Energy Consultancy Group.

Onze garanties bij een ontharder alternatief
Wij bieden u vele ‘keiharde’ garanties bij een ontharder alternatief. Wat dacht u bijvoorbeeld van solide technische garanties op het product? Dit betekent dat u de Alpine® – hét waterontharder alternatief kunt omruilen bij technische problemen. Vanaf het begin zult u profiteren van alle voordelen van de Alpine® – hét waterontharder alternatief.

Offerte voor een ontharder alternatief
Voor een nauwkeurige en vrijblijvende prijsopgave voor een Alpine® – hét waterontharder alternatief hebben wij enkele gegevens nodig. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu en daarbij deze gegevens invullen.
Omdat iedere situatie anders is, geven wij specifiek voor elke situatie een op maat gemaakte offerte, zo kunt u er zeker van zijn dat u met het juiste montageadvies de beste resultaten bereikt.

Water, zo zacht als gletsjerwater met de Alpine® – hét waterontharder alternatief: voor water zoals het is bedoeld.