Ontkalker

Ontkalker van Alpine waterontharder new generation® is kostenbesparend en voorkomt onder andere schade aan waterleidingen en dure apparatuur. Plaats een ontharder van Energy Consultancy Group en ontdek thuis of op uw werk alle voordelen.

Een Alpine waterontharder new generation® waterontkalker is ook economisch interessant. U bespaart er jaarlijks vele euro’s per huishouden mee. Dit is onder andere mogelijk omdat u  35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig heeft. Deze waterontharder plaatsen levert dus direct vele voordelen op.

ontkalker

Ook is er minder energie nodig. Het verhitten en verwarmen van water gaat namelijk sneller. Ook voor bedrijven is het plaatsen van een ontkalker interessant. Zo kunnen jaarlijks duizenden euro’s bespaard worden. Laat u volledig voorlichten over de voordelen van een waterontkalker. Op deze website vindt u verdere informatie en al onze contactgegevens.

Ontkalker voor schone verwarmingselementen
Via een Alpine waterontharder new generation® waterontkalker van Energy Consultancy Group worden uw leidingen en verwarmingselementen schoon gehouden. Zoals gezegd wordt water daardoor sneller warm.

Ontkalker voor betere prestaties?
Wanneer er sprake is van een goede waterbehandeling worden de prestaties van uw machines verhoogd. Water wordt beter toe- en afgevoerd. Dit voorkomt dat bijvoorbeeld uw wasmachine overloopt. Maak daarom kennis met de Alpine waterontharder new generation® waterontkalker die Energy Consultancy Group u biedt. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag direct verder.

Waarom geen eenheidsprijs?
Regelmatig krijgen we de vraag waarom er geen eenheidsprijs te geven is voor de waterontharder. Het antwoord is simpel; iedere situatie is anders, en voor elke situatie hebben wij een unieke oplossing. Bij de schoenwinkel verkoopt men ook meerdere schoenmaten – precies passend voor u als specifieke klant. Zo ook bij onze ontharders.