Verzachter alternatief

De Alpine® – hét verzachter alternatief professionele waterzuiveringssystemen zorgen ervoor dat waterleidingen en verwarmingselementen schoon worden en blijven. Ze neutraliseren de waterhardheid, waardoor kalkaanslag wordt verminderd of zelfs wordt voorkomen. Kalkaanslag krijgt gewoon geen kans. Zeer vele gebruikers profiteren inmiddels overal ter wereld van de vele voordelen van deze Alpine® – hét verzachter alternatief .

verzachter

Hoe werkt de Alpine® – hét waterontharder alternatief ?

alpine waterontharder alpine waterontharder

Simpel gezegd ontstaat kalkaanslag door het kristalliseren van noodzakelijk en gezonde aanwezige calcium- en magnesium-mineralen (zie plaatje 1).
De 100% milieuvriendelijke Alpine Waterontharder alternatief  verandert op basis van een uniek super uitgebalanceerd flux magneetveld de bestaande kristalstructuur zonder gezonde elementen te onttrekken en zonder schadelijke stoffen toe te voegen.
De (gezonde) kalkdeeltjes blijven opgelost in het water (zie plaatje 3).

De kalkdeeltjes zullen niet meer neerslaan en hechten in leidingen en apparatuur. De gezonde samenstelling van het water verandert niet en het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. De negatieve effecten van kalkaanslag in dure apparatuur, op tegels en douchecabines zijn verleden tijd.
Het kalkaanslag probleem is daarmee verwaarloosbaar geworden. Eventuele afzetting (van bv andere stoffen die in het water aanwezig zijn) zal tot een minimum beperkt blijven.

Bijkomend voordeel:

Laagje voor laagje wordt de oude – reeds bestaande – kalkaanslag, ketelsteen of kalksteen afgebroken, tot het uiteindelijk in een fijne poedervorm (zie plaatje 2) weggespoeld wordt.
Het verdwijnt automatisch met het spoelwater zonder verstoppingen te veroorzaken en nieuwe kalkaanslag krijgt geen kans meer (zie plaatje 3).
De kostbare apparatuur, leidingen en (warmte)elementen worden schoner en blijven zonder kalk aanhechting goedkoper, beter, milieuvriendelijker en energie zuiniger functioneren.

Oplossing = simpele montage van een Alpine® – hét waterontharder alternatief antikalksysteem.

 

Een waterontharder alternatief bestellen
Profiteer direct van de voordelen en bestel een Alpine® – hét waterontharder alternatief .
U kunt een op maat gemaakte offerte aanvragen via het hoofdmenu. Wij zullen u zo spoedig mogelijk specifieke informatie over de Alpine® – hét waterontharder alternatief toesturen.