Water-ontharder alternatief

Alpine® – hét Water-ontharder alternatief voorkomt hardnekkige kalkaanslag. Wij hebben daarmee de ideale oplossing voor u. Energy Consultancy Group biedt u namelijk een unieke water ontharder alternatief . Met deze Alpine® – hét water ontharder alternatief is het zelfs mogelijk om oude kalkaanslag te verwijderen en nieuwe kalkafzetting te voorkomen. Daarna nooit meer last van kalkaanslag. Bijkomend voordeel: uw water wordt zo zacht als gletsjerwater.

Alpine-waterontharder alternatief

 

Hardheid leidingwater verlagen met een Alpine® – hét water-ontharder alternatief 
Waarom is het neutraliseren van hardheid leidingwater eigenlijk nodig? Als er sprake is van een hoge hardheid van het leidingwater dan ontstaat kalkaanslag. Hierdoor kunnen veel problemen ontstaan zoals het niet goed functioneren van huishoudelijke apparaten. Met behulp van de Alpine® – hét waterontharder alternatief  is het mogelijk om deze problemen te voorkomen. Het is duidelijk dat hierdoor kosten bespaart worden.

Evenals huishoudens profiteren al veel bedrijven hiervan. Zij verdienen vele duizenden euro’s door besparingen op schoonmaakmiddelen, onderhoud en onverwachte stilstand van de productie.

Vragen over de waterhardheid leidingwater
In 93% van Nederland is het leidingwater hard. Dat betekent dat er veel kalkdeeltjes (calcium en magnesium) in het water zit. Kalkafzettingen of kalkaanslag is vaak niet direct zichtbaar. Maar ongemerkt groeit het laagje voor laagje in de leidingen en op de warmte elementen van de dure apparatuur.
Doordat de leiding diameters steeds kleiner worden, neemt de druk en de doorstroomsnelheid langzaam af. Zelfs verstopte leidingen kunnen het gevolg zijn.
Doordat de kalklaag zich op de warmte elementen vastzet, is er steeds meer energie nodig om door die kalklaag heen, het water te verwarmen. De kalk werkt negatief als een isolator.

Vragen over hardheid leidingwater kunt u desgewenst telefonisch aan één van onze deskundige medewerkers stellen. Via het speciale formulier op deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit formulier is bereikbaar via het hoofdmenu.

Bestel de Alpine® – hét water-ontharder alternatief 
Bestel direct de Alpine® – hét water-ontharder alternatief  antikalk oplossing van Energy Consultancy Group via deze website. Dit kan gemakkelijk in de webshop.