Waterhardheid leidingwater

Energy Consultancy Group biedt u een optimale oplossing voor het neutraliseren van de waterhardheid leidingwater : de Alpine waterontharder new generation®. U zult met het gebruik van dit apparaat nooit meer last hebben van hardnekkige kalkaanslag.

Lees de informatie op deze website en ontdek wat de voordelen zijn van het verlagen van de hardheid van het leidingwater. Hebt u nog vragen hierover? De medewerkers van Energy Consultancy Group staan altijd klaar om u telefonisch een volledig antwoord te geven.

 

waterhardheid leidingwater

 

Waterhardheid leidingwater verlagen.
Waarom is het neutraliseren van water hardheid leidingwater eigenlijk nodig? Als er sprake is van een hoge hardheid van het leidingwater dan ontstaat kalkaanslag. Hierdoor kunnen veel problemen ontstaan zoals het niet goed functioneren van huishoudelijke apparaten. Met behulp van de Alpine waterontharder new generation® is het mogelijk om deze problemen te voorkomen. Dat u hierdoor kosten bespaart mag duidelijk zijn.

Evenals huishoudens profiteren bedrijven hiervan. Zij verdienen vele duizenden euro’s vanwege besparingen op bijvoorbeeld productiestilstand.

Vragen over waterhardheid leidingwater.
Vragen over hardheid leidingwater kunt u desgewenst telefonisch aan één van onze deskundige medewerkers stellen. Via het speciale formulier op deze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit formulier is bereikbaar via het hoofdmenu.

Offerte voor een waterontharder.
Voor een nauwkeurige en vrijblijvende prijsopgave voor een waterontharder hebben wij enkele gegevens nodig. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu en daarbij deze gegevens invullen.
omdat iedere situatie anders is, geven wij specifiek voor elke situatie een op maat gemaakte offerte, zo kunt u er zeker van zijn dat u met het juiste montageadvies de beste resultaten bereikt.

Water, zo zacht als gletsjerwater met de Alpine waterontharder new generation®: voor water zoals het is bedoeld.