Waterhardheid kan voorkomen worden

Waterhardheid geeft kalkaanslag en is het gevolg van calcium en magnesium. Deze kalk kan veel onnodige schade en hoge kosten opleveren. Wij bieden u een optimale oplossing voor waterontharding: de Alpine waterontharder new generation®. Zeer veel tevreden gebruikers gingen u de afgelopen 25 jaar reeds voor.

waterhardheid

Kalkaanslag is het gevolg van de hardheid van het water. Zelfs bij “zacht” water is kalk aanwezig. Dit kan veel onnodige schade en hoge kosten opleveren. De optimale en meest effectieve oplossing om deze hardheid te neutraliseren heet Alpine waterontharder new generation®. Door montage van deze waterontharder voorkomt u de problemen die ontstaan door kalkaanslag. Vanaf het begin zal het water al een stuk zachter aanvoelen. Alle oude kalkaanslag zal daarbij volledig worden afgebroken.

Via deze website geven wij u uitgebreide informatie over de hardheid en de oplossing van Energy Consultancy Group. Bestel de waterontharder direct via de webshop.

Daling waterhardheid en verhinderen kalkaanslag
Na plaatsing van de Alpine waterontharder new generation® neutraliseert de waterhardheid en vorming van nieuwe kalkaanslag wordt voorkomen. Het apparaat verbruikt geen energie en het zal u flink wat geld besparen. Een geneutraliseerde hardheid zorgt namelijk ook voor een verbetering van het rendement van uw huishoudelijke toestellen. Het totale voordeel kan zelfs oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Voor bedrijven valt deze besparing nog veel hoger uit. Denk hierbij alleen al aan de besparing op productiestilstand en -uitval.

De oplossing voor verlagen waterhardheid
De Alpine waterontharder new generation® is dé oplossing voor het neutraliseren van hardheid. U profiteert bovendien van veel bijkomende voordelen. Ook bieden wij 100% solide technische garanties op al onze producten.

Vraag meteen een offerte aan via deze website. Als u meer informatie wilt over waterhardheid dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.

Via deze website geven wij u uitgebreide informatie over waterhardheid en de oplossing van Energy Consultancy Group. Bestel de waterontharder gemakkelijk via de webshop.