Waterverzachter

De vele voordelen van een waterverzachter
Waterontharder module of waterverzachter biedt vele voordelen.

Lees meer informatie over de waterontkalker op deze website. Ervaar zelf het gemak, comfort en de grote besparing met een (proef)plaatsing van 4 maanden. Deze kunt u aanvragen via de webshop.

 

Alpine waterontharder

Hebt u in uw huishouden last van hardnekkige kalkaanslag? Dan heeft Energy Consultancy Group de ideale oplossing voor u. De  Alpine waterontharder new generation® is een uitstekende waterontkalker. Met behulp van deze ontharder wordt oude kalkaanslag verwijderd en nieuwe aanslag voorkomen. Dit kan u veel geld en problemen besparen.

Niet alleen voor huishoudens is dit interessant. Ook bedrijven profiteren hiervan dankzij de afname van reparatiekosten en dergelijke. Onze waterontkalker is met de ISO-, en QA gecertificeerd daardoor is de goede kwaliteit verzekerd.

Lees meer informatie over de waterontkalker op deze website. Ervaar zelf het gemak, comfort en de grote besparing door middel van een vrijblijvende proefplaatsing van 4 maanden. Deze kunt u aanvragen via het hoofdmenu.

Garanties bij de water-ontharder
Wij geven u keiharde garanties en zekerheid bij een waterontkalker. Eén van die grote garanties is de 100% solide technische omruilgarantie. Als u binnen 4 maanden niet tevreden bent over de ontharder dan kunt u zelfs uw aanschafbedrag terugkrijgen. Er zijn wereldwijd tot nu toe al zeer veel tevreden gebruikers van de Alpine waterontharder new generation®!

Een waterontharder bestellen
Profiteer direct van de voordelen en bestel een Alpine waterontharder new generation®. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu. Of direct in de webshop bestellen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk specifieke informatie over de waterontkalker toesturen.

Waarom meerdere uitvoeringen?
Wij hebben voor iedere specifieke situatie de perfecte oplossing. Een waterontharder is geen eenheidsworst, net zoals u in de schoenenwinkel voor iedere voetmaat een andere schoen heeft, hebben wij voor iedere toepassing een specifieke ontharder ontwikkeld.

Heeft u een andere vraag over de originele Alpine Waterontharder new generation®?  zie hoofdstuk: veel gestelde vragen