Waterontharders-2

Waterontharders-2 geeft hulp bij veel huishoudens in Nederland tegen hardnekkige kalkaanslag. Kalkafzetting veroorzaakt veel schade en onnodige kosten. Met behulp van de waterontharders van Energy Consultancy Group is daar iets aan te doen. Alpine waterontharder new generation® is het merk van onze waterontharders. Hiermee kunt u veel kosten besparen, dit kan zelfs oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Kalkaanslag is schadelijk voor huishoudelijke apparaten en bedrijfsmachines. Ook de kosten van onderhoud en reparatie zullen daarom aanzienlijk afnemen. Privé kunt u honderden euro’s per jaar besparen en bedrijven zijn soms zelfs vele duizenden euro’s goedkoper uit!

waterontharders-2

 

Waterontharders-2 op proef
Via deze website geven wij u meer informatie over onze waterontharders. U zult merken dat het u veel voordelen zal opleveren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en lees alle details over de waterontharders op uw gemak door. Via de webshop kunt u direct de Alpine waterontharder new generation® bestellen.

De voordelen van onze waterontharders
De Alpine waterontharder new generation® ontharders van Energy Consultancy Group hebben vele voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn een geheel onderhoudsvrij systeem, de waterontharders gebruiken geen energie en u hebt 100% solide technische garantie! Voor onze waterontharders geldt bovendien: niet tevreden is geld terug (4 maanden continu gebruik).

Prijzen van onze waterontharders
De prijzen van de Alpine waterontharder new generation® water ontharders kunnen per huishouden verschillen (oa. afhankelijk van de hardheid, capaciteit en apparatuur). Om de juiste prijs voor u te kunnen berekenen hebben wij een aantal gegevens nodig. Deze kunt u op het formulier voor het aanvragen van de offerte of een proefplaatsing invullen. Op basis van die gegevens kunnen wij de perfecte prijs van de waterontharder die voor u het beste geschikt is berekenen.
Zo bent u er zeker van dat u de juiste waterontharder krijgt, en daarna na volle tevredenheid van heerlijk, vitaal en kalkvrij water uit elke kraan kunt genieten.