Hoe ontstaat waterhardheid?

In ons drinkwater zitten veel bestanddelen, de twee meest bekende zijn calcium en magnesium. Deze gezonde en noodzakelijke bestanddelen vormen echter samen kalk(aanslag), en dus waterhardheid. Kalk hecht overal aan vast – vaak onzichtbaar zoals binnenin leidingen en apparatuur, zie de afbeeldingen verder op deze pagina. De beste remedie is dan een goede antikalk oplossing te installeren. De Alpine Waterontharder new generation® is daarvoor de beste investering. Bestellen gaat heel gemakkelijk in de webshop en u ontvangt uw nieuwe waterontharder binnen 2 (werk)dagen. U kunt kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Zodra u uw ontharder geplaatst heeft (gemakkelijk binnen enkele minuten, zonder gereedschap)is zelfs een 120 dagen proefperiode. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een eerlijk en goed advies.

waterhardheid nederland
Klik hier voor een overzicht van de waterhardheid in Nederland. (bron: waterleidingmaatschappij). Om  in uw woonplaats of omgeving om te bepalen welk type waterontharder voor u het beste is, en daarmee uw perfecte kalkaanslag en antikalk oplossing kunt u in de lijst zien hoe hard het water in uw omgeving is.
Afhankelijk van de hardheid ziet u aan de kleur welk type module het beste bij uw situatie past. Waterhardheid > 3.0 °D geeft al hinderlijk last van kalkafzetting kan als kalkaanslag onherstelbare materiële schade aan uw kostbare apparatuur aanrichten.

 

Waterontharder

All-in-one waterontharder ®

AKTIE: van € 129,- voor slechts € 99,-
– lengte slechts enkele cm
– in 5 minuten geplaatst
hoge korting bij meerdere afnames

 

 

Of kies gelijk de nog krachtiger XL:

waterontharder

All-in-one XL waterontharder ®

AKTIE: van € 179,- voor slechts € 109,-
– lengte slechts enkele cm
– in 5 minuten geplaatst
hoge korting bij meerdere afnames

 

 

 

Hoe werkt de Alpine Waterontharder new generation®?

Simpel gezegd ontstaat kalkaanslag door het kristalliseren van noodzakelijk en gezonde aanwezige calcium- en magnesium-mineralen (zie plaatje 1).
De 100% milieuvriendelijke Alpine Waterontharder new generation® verandert op basis van een uniek super uitgebalanceerd flux magneetveld de bestaande kristalstructuur zonder gezonde elementen te onttrekken en zonder schadelijke stoffen toe te voegen.
De (gezonde) kalkdeeltjes blijven opgelost “zweven” in het water (zie plaatje 3), zonder aan elkaar te klonteren.

De kalkdeeltjes kunnen nu niet meer neerslaan en hechten in leidingen en apparatuur. De gezonde samenstelling van het water verandert dus niet en het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. De negatieve effecten van kalkaanslag in dure apparatuur, op tegels en douchecabines zijn verleden tijd.
Het kalkaanslag probleem is daarmee verwaarloosbaar geworden. Eventuele afzetting (van bv andere stoffen die in het water aanwezig zijn) zal tot een minimum beperkt blijven, en de overige bestanddelen, die ook een “waas” kunnen achterlaten zijn nu eenvoudig met een vochtige doek weg te vegen.

Bijkomend voordeel:

Laagje voor laagje wordt de oude – reeds bestaande – kalkaanslag, ketelsteen of kalksteen afgebroken, tot het uiteindelijk in een fijne poedervorm (zie plaatje 2) weggespoeld wordt.
Het verdwijnt automatisch met het spoelwater zonder verstoppingen te veroorzaken en nieuwe kalkaanslag krijgt geen kans meer (zie plaatje 3).
De kostbare apparatuur, leidingen en (warmte)elementen worden schoner en blijven zonder kalkaanhechting goedkoper, beter, milieuvriendelijker en energie zuiniger functioneren.

Oplossing = ECH Alpine Waterontharder new generation®

WaterontharderAlpine waterontharder new generation®

va. € 249,- voor € 199,-
– lengte 7,5 cm
– in 5 minuten geplaatst
– 120 dagen niet goed = geld terug**
– GRATIS verzenden (NL)

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan: Klik hier