Hoe ontstaat waterhardheid?

Ons drinkwater bevat veel bestanddelen, de twee meest bekende zijn calcium en magnesium. Deze gezonde en noodzakelijke bestanddelen (Waterleidingmaatschappijen en het Nederlandse Drinkwaterbesluit geven kristalhelder aan dat er calcium en magnesium in uw drinkwater moet zitten, anders was het er wel uitgehaald) vormen echter samen kalk(aanslag), en dus waterhardheid. Kalk hecht overal aan vast – vaak onzichtbaar zoals binnenin leidingen en apparatuur, zie de afbeeldingen verder op deze pagina. Ons systeem werkt als een conditioner – en wordt geplaatst bij de toevoer van de waterleiding in het pand.
De mineralen die voor de kalkaanslag zorgen zoals calcium en magnesium worden door de uitgebalanceerde magnetische behandeling niet verwijderd maar in in zwevende oplossing gehouden. Ze slaan als het ware niet hardkristalijn neer. Zodoende treedt er een wijziging van de kristalstructuur op.
Onze unieke Alpine® – hét waterontharder alternatief module geeft een permanente preventieve oplossing voor een hardnekkig probleem.
De Alpine® – hét waterontharder alternatief is dus de beste investering. Bestellen gaat heel gemakkelijk in de webshop en u ontvangt uw nieuwe Alpine® – hét waterontharder alternatief binnen 2 (werk)dagen. U kunt kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Zodra u uw Alpine® – hét ontharder alternatief geplaatst heeft (gemakkelijk binnen enkele minuten, zonder gereedschap)is zelfs een 120 dagen proefperiode. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een eerlijk en goed advies.

waterhardheid nederland
Klik hier voor een overzicht van de waterhardheid in Nederland. (bron: waterleidingmaatschappij). Om  in uw woonplaats of omgeving om te bepalen welk type Alpine® – hét waterontharder alternatief voor u het beste is, en daarmee uw perfecte kalkaanslag en antikalk oplossing kunt u in de lijst zien hoe hard het water in uw omgeving is.
Afhankelijk van de hardheid ziet u aan de kleur welk type antikalksysteem het beste bij uw situatie past. Waterhardheid > 3.0 °D geeft al hinderlijk last van kalkafzetting kan als kalkaanslag onherstelbare materiële schade aan uw kostbare apparatuur aanrichten.

Alpine Waterontharder alternatief
Alpine Waterontharder alternatief

 

 

 

 

 


Alpine®
All-in-one waterontharder alternatief
TV-AKTIE: van € 129,- nu al vanaf slechts € 89,-
– Als BESTE onafhankelijk getest
– lengte 7,5 – 8 cm
– in 5 minuten geplaatst
Korting bij meerdere stuks – en GRATIS verzenden

 

Of kies gelijk de nog krachtiger All-in-one XL:

Alpine® All-in-one XL waterontharder alternatief 


Waterontharder alternatief All-in-one XL

 

 

 

 

Waterontharder alternatief All-in-one XL

 

 

 

 

 

 

TV-AKTIE: van € 149,- nu al vanaf slechts € 99,-
– Als BESTE onafhankelijk getest
– lengte ca. 7,5 – 8 cm
– in 5 minuten geplaatst
Korting bij meerdere stuks – en GRATIS verzenden

 

 

 

Wilt u het neusje van de zalm op het gebied van waterontharding?
Dan is de Alpine® – hét Waterontharder alternatief de ultieme oplossing.

Simpel gezegd ontstaat kalkaanslag door het kristalliseren van (noodzakelijk en gezonde) aanwezige calcium- en magnesium-mineralen (zie plaatje 1).
De 100% milieuvriendelijke Alpine® – hét waterontharder alternatief verandert op basis van een uniek super uitgebalanceerd flux magneetveld de bestaande kristalstructuur zonder gezonde elementen te onttrekken en zonder schadelijke stoffen toe te voegen.
De (gezonde) kalkdeeltjes blijven – na plaatsing van het antikalksysteem – opgelost “zweven” in het water (zie plaatje 3), zonder aan elkaar te klonteren.
Dit effect blijft lang genoeg in het water aanwezig om tot een vrijwel continue proces te komen – als er ergens in huis water verbruikt wordt is de stroming weer aanwezig.
En zelfs bij stilstaand water blijft het antikalk effect lang aanwezig.

Theorie (en praktijk) is dat kalkdeeltjes nu niet meer kunnen neerslaan en hechten in leidingen en apparatuur. De gezonde samenstelling van het water verandert dus niet en het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. De negatieve effecten van kalkaanslag in dure apparatuur, op tegels en douchecabines zijn verleden tijd.
Het kalkaanslag probleem is daarmee verwaarloosbaar geworden. Eventuele afzetting (van bv andere stoffen die in het water aanwezig zijn) is nu tot een minimum beperkt, en deze overige bestanddelen, die ook een “waas” kunnen achterlaten, zijn nu eenvoudig met een (vochtig) doekje weg te vegen.

Bijkomend voordeel:

Laagje voor laagje wordt de oude – reeds bestaande – kalkaanslag, ketelsteen of kalksteen afgebroken, tot het uiteindelijk in een fijne poedervorm (zie plaatje 2) weggespoeld wordt.
Het verdwijnt automatisch met het spoelwater zonder verstoppingen te veroorzaken en nieuwe kalkaanslag krijgt geen kans meer (zie plaatje 3).
De kostbare apparatuur, leidingen en (warmte)elementen worden schoner en blijven zonder kalk aanhechting goedkoper, beter, milieuvriendelijker en energie zuiniger functioneren.

Alpine® – hét Waterontharder alternatief – we zitten er bovenop!

Als BESTE getest:

Waterontharder alternatief Alpine® – hét waterontharder alternatief

prijs € 249,- nu v.a. € 199,-
– lengte ca. 7,5 cm
– in 5 minuten geplaatst
– 120 dagen niet goed = geld terug garantie**
– GRATIS verzenden (NL)

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan: Klik hier

** voor de no-risk-test: zie onze Algemene-Verkoop-Voorwaarden-ECH