Montage van de juiste professionele waterontharder

VOORKOM KALK PROBLEMEN: Kijk hier voor het juiste montage waterontharder advies voor uw situatie!

alpine waterontharder  alpine waterontharder  alpine waterontharder

Kalkaanslag kan tot wel 75% meer energie vergen bij verwarmingselementen van wasmachine, vaatwasser etc.!
Door de montage van onze waterontharder kunt u deze extra kosten gemakkelijk voorkomen.
Alpine Waterontharder new generation®  geeft nl. de meest effectieve oplossing.

De professionele ECH Alpine Waterontharder new generation® ontharder kan simpel binnen 5 minuten gemonteerd worden.

 


(nb. getoonde kleur/vorm van de module kan ivm het continu doorvoeren van verbeteringen iets afwijken van de geleverde modellen)

 

Plaatsen van de ontharder kan altijd; in de meterkast, meterput, kruipruimte, kelder of technische ruimte en vrijwel altijd zonder zaag-, breek-, of hakwerk. Het systeem heeft slechts 7,5 cm ruimte op de waterleiding nodig.

 

LET OP: Er zijn aanbieders die proberen u een halve of verouderde AWD module te verkopen – dat geeft geen 100% resultaat, en u komt er vaak te laat achter dat het product niet voldoende resultaat geeft en heeft dus geen recht (meer) op uw vermeende garanties.
Goedkoop = duurkoop:
Alleen met de door ons geleverde originele ECH Alpine Waterontharder new generation® modules die exclusief door ons geadviseerd, met garantiecertificaat en serienummer geleverd zijn, bent u het beste uit.
Het is op zijn minst opmerkelijk dat wij vrijwel wekelijks klachten ontvangen van ontevreden klanten die elders hebben gekocht – terwijl ons bedrijf reeds meer dan 8 jaar een 100% product-, en klanttevredenheid scoort!

VOORKOM PROBLEMEN: voor het juiste advies voor uw situatie kunt u een offerte aanvragen!

De professionele ECH Alpine Waterontharder new generation® modules worden gemakkelijk binnen 5 minuten gemonteerd. Klik hier en bestel het juiste type.

Indien u dat wenst kan de montage worden uitgevoerd door een vakkundige monteur. De ECH Alpine Waterontharder new generation® moduleopstelling is uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 (werk)dagen bij u afgeleverd, zodat u binnen 24 uur lekker, vitaal, helder en kalkaanslagvrij water heeft!

LET OP: “gratis montage” – waar sommigen mee adverteren – bestaat uiteraard niet – de kosten worden linksom of rechtsom altijd bij u (onzichtbaar) in rekening gebracht en zijn dan in de aanschafprijs verwerkt – vraag altijd naar de prijsopbouw, als inclusief en exclusief montageprijs hetzelfde is wordt u beetgenomen……

Wij geven u liever direct een eerlijk advies over de prijs, prijsopbouw en mogelijke serviceniveau zodat u achteraf niet bedrogen uitkomt – de keuze is aan U – hoe helder wit u het hebben?