Montage van de juiste professionele waterontharder alternatief

Download hier uw montagehandleiding;

Uw systeem Handleiding
15 mm koper MONTAGEHANDLEIDING 12 – 15 mm koper
15 mm kunststof MONTAGEHANDLEIDING 12 – 15 mm kunststof
22 mm koper MONTAGEHANDLEIDING 22 mm koper
22 mm kunststof MONTAGEHANDLEIDING 22 mm kunststof
28 mm koper MONTAGEHANDLEIDING 28 mm koper
28 mm kunststof MONTAGEHANDLEIDING 28 mm Kunststof
32 mm koper MONTAGEHANDLEIDING 32 mm koper
32 mm kunststof MONTAGEHANDLEIDING 32 mm Kunststof

 

VOORKOM KALK PROBLEMEN: Kijk hier voor het juiste montage waterontharder alternatief advies voor uw situatie!
Of gebruik onze KALKulator

alpine waterontharder    alpine waterontharder

Kalkaanslag kan tot wel 75% meer energie vergen bij verwarmingselementen van wasmachine, vaatwasser etc.!
Door de montage van onze waterontharder alternatief kunt u deze extra kosten gemakkelijk voorkomen.
Alpine Waterontharder alternatief geeft nl. de meest effectieve oplossing.

De professionele ECH Alpine Waterontharder alternatief ontharder kan simpel binnen 5 minuten gemonteerd worden.

 


(nb. getoonde kleur/vorm van de module kan ivm het continu doorvoeren van verbeteringen iets afwijken van de geleverde modellen)

Plaatsen van de ontharder alternatief kan altijd; in de meterkast, meterput, kruipruimte, kelder of technische ruimte en vrijwel altijd zonder zaag-, breek-, of hakwerk. Het systeem heeft slechts 7,5 a 8 cm ruimte op de waterleiding nodig.

 

LET OP: Er zijn aanbieders die proberen u een halve of verouderde AWD module te verkopen – dat geeft dan geen 100% resultaat, en u komt er vaak te laat achter dat het product niet voldoende resultaat geeft en heeft dus geen recht (meer) op uw vermeende garanties.
Goedkoop = duurkoop:
Alleen met de door ons geleverde originele ECH Alpine Waterontharder alternatief modules die exclusief door ons geadviseerd, met garantiecertificaat en serienummer geleverd zijn, bent u het beste uit.
Het is op zijn minst opmerkelijk dat wij vrijwel wekelijks klachten ontvangen van ontevreden klanten die elders hebben gekocht – terwijl ons bedrijf reeds meer dan 10 jaar een 100% product-, en klanttevredenheid scoort!

VOORKOM PROBLEMEN: voor het juiste advies voor uw situatie kunt u een offerte aanvragen!

De professionele ECH Alpine Waterontharder alternatief modules worden gemakkelijk binnen 5 minuten gemonteerd. Klik hier en bestel het juiste type.

Indien u dat wenst kan de montage worden uitgevoerd door een vakkundige monteur. De ECH Alpine Waterontharder alternatief moduleopstelling is uit voorraad leverbaar en worden binnen 2 (werk)dagen bij u afgeleverd, zodat u binnen 24 uur lekker, vitaal, helder en kalkaanslagvrij water heeft!

LET OP: “gratis montage” – waar sommigen mee adverteren – bestaat uiteraard niet – de kosten worden linksom of rechtsom altijd bij u (onzichtbaar) in rekening gebracht en zijn dan in de aanschafprijs verwerkt – vraag altijd naar de prijsopbouw, als inclusief en exclusief montageprijs hetzelfde is wordt u beetgenomen……

Wij geven u liever direct een eerlijk advies over de prijs, prijsopbouw en mogelijke serviceniveau zodat u achteraf niet bedrogen uitkomt – de keuze is aan U – hoe helder wit u het hebben?