Imitatie vs. prijs en kwaliteit

Kwaliteit vertaalt zich in de resultaten
Onafhankelijke onderzoekt laat bijvoorbeeld zien dat onze All-in-one XL als beste scoort. Wij hebben de beste balans tussen kwaliteit en de laagste prijs gevonden.

Imitatie magneten?
Succes kent vele vaders. Dus ook bij (magneet)waterontharders. U kunt “aanbiedingen” tegenkomen van bedrijfjes die met prijzen stunten. De uitvoering van hun “ontharders” wijzigen regelmatig en de prijzen kunnen zomaar met de helft verminderen (maar daar krijgt u dan ook een half product voor geleverd….). Men biedt (imitatie) artikelen aan op internet voor prijzen van een paar tientjes tot honderdvijftig euro waarvan overigens de merken/productnamen/uitvoeringen nogal eens wijzigen. Sites staan boordevol tegenstrijdigheden, onwaarheden, onzin over water, verzinsels en schaamteloze plagiaat! Er wordt bijv. een zgn. “Zwitserse technologie” genoemd – maar de uitleg of verklaring cq. testen ontbreken vervolgens. Er wordt een STERK magneetveld genoemd – en vervolgens komen ze met een tesla waarde gelijk aan een luidsprekermagneet……
Als u de sites goed bestudeert ziet u dat men slechts een gedeeltelijke “werking/effect” aangeeft – daarmee dekt men zich in voor reclamaties – 0% of nauwelijks meetbare werking valt daar immers ook onder!
Ook bedient men zich van kwaliteit-waarborgen (die men niet kan overleggen) – en zelfs niet eens van toepassing zijn op FAK-apparatuur.

Overal op internet kom je ze tegen: aanbieders van goedkope imitatiemagneten cq. magneet ontharders.
Zelfs televisieprogramma’s lenen zich voor (betaalde) content – tja: de betaler bepaalt…..
Maar de oplettende klant ziet op de sites dat bij de diverse “gebruikers” die met videobeelden het product aanbevelen – je kunt zien dat het op 1 locatie is gefilmd, ingehuurde acteurs misschien?
Tenslotte verteld met “overtuigend” over de werking: hierbij wordt de grootst mogelijke onzin uitgekraamd!
Je kunt je afvragen – als men dergelijke praktijken gebruikt – hoe “betrouwbaar” hun verdere beweringen en “waarheden” over hun producten zijn.

 

 

imitatie

 

Na-aperij
Frappant detail is dat de terminologie, uitleg etc. die wij al jaren gebruiken wordt overgenomen. Wij werken bijv. al jaren met ambassadeurs, plots heeft men ook een ambassadeur.
Wij leggen de werking van ons product kristalhelder uit: vrijwel meteen men verandert hun wazige, onjuiste uitleg in een kopie van de onze.
Kennelijk weet men nog niet zo goed waar abraham de mosterd haalt. Zelfs taalfoutjes die in onze publicaties staan, worden 1 op 1 overgenomen…….
Wat men echter NIET overgenomen heeft is de kwaliteit die wij leveren, de speciale magneten die wij gebruiken zijn uniek, en helaas voor gelukzoekers: onze producten zijn NIET te kopiëren.

 

En goedkoop is duurkoop zullen we maar zeggen – keer op keer worden deze imitatie magneten opnieuw (door tevreden gebruikers?) op marktplaats weer aangeboden.
Met een magneet voor een aantrekkelijk lage prijs, die vervolgens geen of nauwelijks effecten geeft (zie de diverse klantervaringen die op internet te vinden zijn) bent u uiteindelijk toch nog duur uit.
Dan maar liever een product van een betrouwbare leverancier, u betaalt iets meer, maar krijgt vervolgens een werkend product wat u vele honderden euro’s per jaar oplevert.
De prijs is wat u betaalt, de kwaliteit is wat u krijgt.
De Alpine waterontharder new generation® heeft overigens een uitzonderlijk lange levensduur.

Correct advies?
En dan nog even dit: helaas worden we ook regelmatig geconfronteerd met aanbieders die verouderde (AWD) modellen verkopen (van een fabrikant die als failliet gemeld staat, en een leverancier die inmiddels is opgehouden te bestaan).
Zo kan het voorkomen dat u een prijsaanbieding heeft gekregen voor een halve of verouderde module(opstelling), of verkeerd type module voor uw situatie.
Uiteraard is de aanschafprijs van een minder geschikte, een verouderde of halve module (een stuk) lager!
Een halve tank brandstof is natuurlijk goedkoper dan een volle tank! Klik hier voor het juiste advies – alleen bij/via ons zijn de originele ECH Alpine Waterontharder new generation® modules verkrijgbaar!

Wij vergelijken alleen appels met appels, en geven al bijna 30 jaar een eerlijk advies, daarom scoorden wij in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 een klanttevredenheid van 100%

Universele uitvoering?*
Ook geeft men aan dat met 1 universeel enkel apparaatje alle soorten situaties, leidingdiameter, waterhardheden etc. behandeld zouden kunnen worden – maar dat is slechts de halve waarheid.
Bij de opticien krijgt u toch ook niet een “universele” bril voor alle sterktes? En in de schoenwinkel kunt u gelukkig uit verschillende maten kiezen, en krijgt u voor beide voeten een schoen!
Iedere situatie is anders, ook voor waterontharders, en voor iedere situatie is een speciaal daarvoor ontwikkelde opstelling nodig.

Regelmatig krijgen we vragen van klanten of wij ook een universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier, en dé expert op het gebied van (f.a.k.) waterbehandeling.
Feitelijk is een universeel product zoals hiervoor aangegeven niet voor alle situaties het beste, maar als de prijs voor u het belangrijkste is, willen we dit met onze All-in-one ontharder va. slechts € 89,00 toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de beste prijs – en mocht u van gedachten veranderen, kunt u de All-in-one waterontharder binnen 4 maanden upgraden naar 1 van onze professionele producten.

 

Bij ons krijgt u het juiste op maat gesneden advies voor uw situatie – we zijn niet voor niets dé waterontharder expert!

 

Neem vandaag nog een slimme beslissing: en bestel hier gelijk het beste en meest effectieve antikalksysteem.