Imitatie vs. prijs en kwaliteit

Imitatie magneten?
Succes kent vele vaders. Dus ook bij (magneet)waterontharders. U kunt “aanbiedingen” tegenkomen van bedrijfjes die met prijzen stunten. De uitvoering van hun “ontharders” wijzigen regelmatig en de prijzen kunnen zomaar met de helft verminderen (maar daar krijgt u dan ook een half product voor geleverd….). Men biedt (imitatie) artikelen aan op internet voor prijzen van een paar tientjes tot net iets over de honderd euro waarvan overigens de merken/productnamen/uitvoeringen nogal eens wijzigt. Sites staan boordevol tegenstrijdigheden, onwaarheden, onzin over water, verzinsels en schaamteloze plagiaat! Als u de sites goed bestudeert ziet u dat men slechts een gedeeltelijke “werking/effect” aangeeft – daarmee dekt men zich in voor reclamaties – 0% werking valt daar immers ook onder!

Overal op internet kom je ze tegen: aanbieders van goedkope imitatiemagneten cq. magneet ontharders.

 

 

imitatie

Goedkoop is duurkoop zullen we maar zeggen.

Met een magneet voor een aantrekkelijk lage prijs, die vervolgens geen of nauwelijks effecten geeft (zie de diverse klantervaringen die op internet te vinden zijn) bent u uiteindelijk toch nog duur uit.

Dan maar liever een product van een betrouwbare leverancier, u betaalt iets meer dan een paar tientjes, maar krijgt vervolgens een werkend product wat u vele honderden euro’s per jaar oplevert.

De prijs is wat u betaalt, de kwaliteit is wat u krijgt.

De Alpine waterontharder new generation® heeft ovrigens een uitzonderlijk lange levensduur.

Correct advies?
En dan nog even dit: helaas worden we ook regelmatig geconfronteerd met aanbieders die verouderde (AWD) modellen verkopen (van een fabrikant die als failliet gemeld staat, en een leverancier die inmiddels is opgehouden te bestaan).
Zo kan het voorkomen dat u een prijsaanbieding heeft gekregen voor een halve of verouderde module(opstelling), of verkeerd type module voor uw situatie.
Uiteraard is de aanschafprijs van een minder geschikte, een verouderde of halve module (een stuk) lager!
Een halve tank brandstof is natuurlijk goedkoper dan een volle tank! Klik hier voor het juiste advies – alleen bij/via ons zijn de originele ECH Alpine Waterontharder new generation® modules verkrijgbaar!

Wij vergelijken alleen appels met appels, en geven al meer dan 25 jaar een eerlijk advies, daarom scoorden wij in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 een klanttevredenheid van 100%

Universele uitvoering?*
Ook geeft men aan dat met 1 universeel enkel apparaatje alle soorten situaties, leidingdiameter, waterhardheden etc. behandeld zouden kunnen worden – niets is minder waar.
Bij de opticien krijgt u toch ook niet een “universele” bril voor alle sterktes? En in de schoenwinkel kunt u gelukkig uit verschillende maten kiezen, en krijgt u voor beide voeten een schoen!
Iedere situatie is anders, ook voor waterontharders, en voor iedere situatie is een speciaal daarvoor ontwikkelde opstelling nodig.

Regelmatig krijgen we echter vragen van klanten waarom wij geen universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier, en dé expert op het gebied van waterbehandeling.
Feitelijk is een universeel product zoals hiervoor aangegeven niet voor alle situaties het beste, maar als de prijs voor u het belangrijkste is, willen we dit met onze All-in-one ontharder va. slechts € 89,00 toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de beste prijs – en mocht u van gedachten veranderen, kunt u de All-in-one waterontharder binnen 4 maanden upgraden naar 1 van onze professionele producten.

 

Bij ons krijgt u het juiste op maat gesneden – we zijn niet voor niets dé waterontharder expert!

 

Neem vandaag nog de beslissing: en bestel hier gelijk het beste en meest effectieve antikalksysteem.