Imitatie vs. prijs en kwaliteit

LET OP: er worden blauwe, goud of geelkleurige en groene imitatie antikalk magneten aangeboden. Deze lijken qua uiterlijk, naam en omschrijving misschien op onze unieke Alpine® modules, maar hebben niet de hieronder genoemde en door ons ontwikkelde technologieën.  Lees verderop meer over zin en onzin over magneet ontharders.

Inruilactie

 

 

 

 

Klik op de button voor de inruilactie

 

 

Alleen bij ons bestelt u de originele unieke waterontharders alternatieven van Alpine®  Waterontharder alternatief en All-in-one (XL)

Uniek systeem en technologie – ontwikkeld en alleen gebruikt bij alle varianten van de Alpine®  waterontharder alternatieven.
Elk Alpine® – hét waterontharder alternatief antikalksysteem is voorzien van door ons ontwikkelde technieken, en naast de Nanoflux Technologie voorzien van door ons ontwikkelde:
– V-Logic System™ 
– V-shape System
– OPT  Technology™
– MPS  Technology™
– PFI Technology™
 AVC Technology™
 APIT Technology™
 FTT Technology™
– DVF Technology™

Zelfs onze goedkoopste budget Alpine® All-in-one (XL) modules worden mede door deze toegepaste technologieën gefabriceerd met de krachtigste effectieve werking.

Zin en onzin over magneet waterontharders.

Er zijn aanbieders van antikalk magneten die met veldsterktes “gooien”. Een zogenaamde “test” (een genormeerde NEN test bestaat echter niet voor deze artikelen…) die je bijv. bij de groene, goudkleurige en blauwe magneten uit China voorbij ziet komen, laat zien dat men zichzelf een brevet van onvermogen geeft en absoluut geen verstand van (magneet)waterontharders alternatieven heeft. De “gemeten” veldsterkte wordt trots getoond, en men suggereert hiermee de beste werking te hebben, daarnaast fluctueert men in de zgn. testmethode van links naar rechts, en van boven naar onder. Op de filmpjes is te zien dat het in een thuissituatie is uitgevoerd – en geen enkel wetenschappelijk verantwoorde methode wordt toegepast.
Nu worden onze systemen gefabriceerd met de krachtigste magneetvelden, maar het “gevaar” zit hem in de illusie die men wekt, dat de veldsterkte het effect van de magneet waterontharder bepaalt – niets is minder waar.

De veldsterkte – ondanks dat onze waterontharder alternatieven erg hoge waardes hebben – is per definitie niet doorslaggevend – en is een belangrijk maar “klein” onderdeel van de totale werking. Daarnaast is het nog maar de vraag of die sterkte alle effecten geeft die je van een solide waterontharder mag verwachten, iets wat men wel suggereert.
Deze veldsterkte informatie is dus absoluut niet top relevant en kan zelfs misleidend genoemd worden – en om ongewenste “vergelijking” te voorkomen is het niet verstandig om op basis van “zomaar een getal” een conclusie te trekken.

U kunt het vergelijken met een Formule 1 bolide – de auto met de hoogste topsnelheid zou toch altijd als 1e moeten eindigen, als we de redenatie van vergelijking volgen.
Toch spelen er zeer veel andere factoren – zoals down-force, side-force, grip, rolling etc. etc. en natuurlijk de coureur – mee om uiteindelijk als beste te finishen.

Zo dus ook met een waterontharder op magneetbasis, er zijn veel meer andere factoren die uiteindelijk bepalen of de waterontharder antikalk magneet de gewenste effecten geven (zacht aanvoelend water – geen kalkafzetting – oplossen van bestaande kalk – etc. etc.).

Wij hebben in onze jarenlange (vanaf 1992) (door)ontwikkeling met ons antikalksysteem systeem veel onderzoek gedaan en unieke technieken ontwikkeld, en maken bij de Alpine® naast de Nano-flux Technology oa. gebruik van het V-Logic System™, V-shape System™, OPT Technology™, MPS Technology™, PFI Technology™, AVC Technology™, APIT Technology™, FTT Technology™, DVF Technology™.
Zo zijn en blijven we uniek – niet te evenaren, blijven we de pole-position behouden en finishen als 1e als het effectiviteit gaat!
Alpine® waterontharder alternatief – always a step ahead – met de kracht van eenvoud.

De volgende merken worden door ons geleverd en/of in licentie verkocht:
– Alpine® – hét waterontharder alternatief – alle uitvoeringen
– Alpine® All-in-one waterontharder alternatief – alle uitvoeringen
– Alpine® All-in-one XL waterontharder alternatief – alle uitvoeringen
– Alpine® All-in-one Revolution waterontharder alternatief – alle uitvoeringen
– Nog enkele uitvoeringen in licentie

Betrouwbaar?
Ons bedrijf bestaat al ruim 30 jaar – met een bewezen tevredenheid van gebruikers – dus van goede, werkende en solide producten.
Vraag uzelf af of  aanbieders van (bijv. Chinees) imitatiespul – die tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond schieten – u eenzelfde gewaarborgde garantie op het product kunnen bieden. De recent opgericht bedrijfje(s) bestaan nog maar enkele maanden – hoe zeker kunt u dan bijvoorbeeld zijn van “garantie” op termijn?
We zien ze komen en nog sneller weer verdwijnen. Nee, dan maar liever zaken doen met een betrouwbare partner die al meer dan 30 jaar naar volle tevredenheid levert.

Kwaliteit vertaalt zich in de resultaten
Onafhankelijke onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat onze Alpine® All-in-one XL in de praktijk als beste scoort. Wij hebben de beste balans tussen kwaliteit en de laagste prijs gevonden.

Succes kent vele vaders. Dus ook bij (magneet)waterontharders. U kunt “aanbiedingen” tegenkomen van bedrijfjes die met prijzen stunten. De uitvoering van hun “waterontharders” wijzigen regelmatig en de prijzen kunnen zomaar met de helft verminderen (maar daar krijgt u dan ook een half product voor geleverd….). Men biedt (imitatie) artikelen aan op internet voor prijzen van een paar tientjes tot honderdvijftig euro waarvan overigens de merken/productnamen/uitvoeringen nogal eens wijzigen. Sites staan boordevol tegenstrijdigheden, onwaarheden, onzin over water, verzinsels en schaamteloze plagiaat! Er wordt een STERK magneetveld genoemd – en vervolgens komen ze met een tesla waarde gelijk aan een luidsprekermagneet……
Als u de sites goed bestudeert ziet u dat men slechts een gedeeltelijke “werking/effect” aangeeft – daarmee dekt men zich in voor reclamaties – 0% of nauwelijks meetbare werking valt daar immers ook onder!
Ook bedient men zich van kwaliteit-waarborgen (die men niet kan overleggen) – en zelfs niet eens van toepassing zijn op FAK-apparatuur.

Overal op internet kom je ze tegen: aanbieders van goedkope imitatiemagneten cq. magneet “waterontharders”.
Zelfs televisieprogramma’s lenen zich voor (betaalde) content – tja: de betaler bepaalt…..
Maar de oplettende klant ziet op de sites dat bij de diverse “gebruikers” die met videobeelden het product aanbevelen – je kunt zien dat het op 1 locatie is gefilmd, ingehuurde acteurs misschien?
Tenslotte verteld met “overtuigend” over de werking: hierbij wordt de grootst mogelijke onzin uitgekraamd!
Je kunt je afvragen – als men dergelijke praktijken gebruikt – hoe “betrouwbaar” hun verdere beweringen en “waarheden” over hun producten zijn.

 

 

imitatie

 

Na-aperij
Frappant detail is dat de terminologie, uitleg etc. die wij al jaren gebruiken wordt overgenomen.
Wij leggen de werking van ons product kristalhelder uit: vrijwel meteen men verandert hun wazige, onjuiste uitleg in een kopie van de onze.
Kennelijk weet men nog niet zo goed waar abraham de mosterd haalt. Zelfs taalfoutjes die in onze publicaties staan, worden 1 op 1 overgenomen…….
Wat men echter NIET overgenomen heeft is de kwaliteit die wij leveren, de speciale magneten die wij gebruiken zijn uniek, en helaas voor gelukzoekers: onze producten zijn NIET te kopiëren.

 

En goedkoop is duurkoop zullen we maar zeggen – keer op keer worden deze imitatie magneten opnieuw (door tevreden gebruikers?) op marktplaats weer aangeboden.
Met een magneet voor een aantrekkelijk lage prijs, die vervolgens geen of nauwelijks effecten geeft (zie de diverse klantervaringen die op internet te vinden zijn) bent u uiteindelijk toch nog duur uit.
Dan maar liever een product van een betrouwbare leverancier, u betaalt misschien iets meer – of vaak zelfs nog minder, maar krijgt in ieder geval een werkend product wat u vele honderden euro’s per jaar oplevert.
De prijs is wat u betaalt, de kwaliteit is wat u krijgt.
De Alpine® – hét waterontharder alternatief heeft daarnaast een uitzonderlijk lange levensduur.

Correct advies?
En dan nog even dit: helaas worden we ook regelmatig geconfronteerd met aanbieders die verouderde (AWD FuelSave) modellen verkopen (van een fabrikant die als failliet gemeld staat, en een leverancier die inmiddels is opgehouden te bestaan en voor klanten onbereikbaar).
Zo kan het voorkomen dat u een prijsaanbieding heeft gekregen voor een halve of verouderde module(opstelling), of verkeerd type module voor uw situatie.
Uiteraard is de aanschafprijs van een minder geschikte, een verouderde of halve module (een stuk) lager!
Een halve tank brandstof is natuurlijk goedkoper dan een volle tank! Klik hier voor het juiste advies – alleen bij/via ons zijn de originele ECH Alpine Waterontharder alternatief modules verkrijgbaar!

Wij vergelijken alleen appels met appels, en geven al bijna 30 jaar een eerlijk advies, daarom scoorden wij in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 én 2022 een klanttevredenheid van 100%

Universele uitvoering?*
Ook geeft men aan dat met 1 universeel enkel apparaatje alle soorten situaties, leidingdiameter, waterhardheden etc. behandeld zouden kunnen worden – maar dat is slechts de halve waarheid.
Bij de opticien krijgt u toch ook niet een “universele” bril voor alle sterktes? En in de schoenwinkel kunt u gelukkig uit verschillende maten kiezen, en bij uw autodealer krijgt u de banden die bij uw auto horen – geen universeel product dus!
Iedere situatie is anders, ook voor waterontharders alternatieven, en voor iedere situatie is een speciaal daarvoor ontwikkelde opstelling nodig.

Regelmatig krijgen we vragen van klanten of wij ook een universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier, en dé expert op het gebied van (f.a.k.) waterbehandeling.
Feitelijk is een universeel product zoals hiervoor aangegeven niet voor alle situaties het beste, maar als de prijs voor u het belangrijkste is, willen we dit met ons Alpine® All-in-one waterontharder alternatief va. slechts € 89,00 toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de beste prijs – en mocht u van gedachten veranderen, kunt u het Alpine® All-in-one waterontharder alternatief binnen 4 maanden upgraden naar 1 van onze professionele producten.

 

Bij ons krijgt u het juiste op maat gesneden advies voor uw situatie – we zijn niet voor niets dé waterontharder expert!

 

Neem vandaag nog een slimme beslissing: en bestel hier gelijk het beste en meest effectieve antikalksysteem.

 

All-in-one XL waterontharder
All-in-one XL