Soorten waterontharders

Er zijn veel soorten waterontharders. Wij beperken ons hier tot de beste Alpine® – hét waterontharder alternatief uitvoeringen.

Afhankelijk van de grootte van uw pand hebben wij diverse soorten Alpine®   waterontharders alternatieven (verschillend in capaciteit, temperatuur, lengte leiding en doorstroomsnelheid).
Er bestaat geen universele module voor elk kalkprobleem, bij de opticien heeft u ook voor iedere oogafwijking een ander glas.
Daarom bieden wij maatwerk voor elk kalkprobleem, en ook nog eens tegen de laagste prijs.
Elke moduleopstelling heeft voldoende capaciteit voor het hele pand – van kelder tot zolder, en werkt voor koud- , en warm water.

Kijk hier voor de prijzen van de professionele Alpine® – hét waterontharder alternatief modules.

uit voorraad leverbaar

Voor water harder dan 3.0 °D – kies dan de professionele Alpine® – hét  ontharder alternatief:

waterontharder Alpine® – hét waterontharder alternatief

vanaf: € 249,- voor € 199,-
– slechts 7,5 – 8 cm lang!
– binnen 5 minuten geplaatst!
– 120 dagen niet goed = geld terug**
– GRATIS verzenden (NL)

De goedkoopste universele uitvoering: Alpine® All-in-one waterontharder alternatief:

All-in-one XL Alpine® All-in-one Waterontharder alternatief

               TV-AKTIE:
geen € 129,- maar vanaf € 89,-
XL uitvoering € 149,- vanaf € 99,-

– slechts 7,5 – 8 cm lang
– binnen 5 minuten geplaatst!
– solide garanties

Klik hier voor de waterhardheid in uw woonplaats of omgeving om te bepalen welk type waterontharder alternatief voor u het beste is, en daarmee uw perfecte kalkaanslag en antikalkoplossing.

Bepalend voor het juiste model professionele Alpine® – hét waterontharder alternatief is alleen de 7,5 – 8 cm buislengte waar het antikalksysteem aan de buitenzijde tegen gemonteerd wordt.
Niet helemaal zeker van uw situatie? Stuur dan een mail met een paar duidelijke foto’s naar info@alpinewaterontharder.nl – dan kan ons service team u de beste oplossing adviseren.

 

Regelmatig krijgen we vragen van klanten waarom wij geen universeel product hebben, we zijn immers dé totaal leverancier, en dé expert op het gebied van waterbehandeling.
Feitelijk is een universeel product niet voor alle situaties het beste, maar als de prijs voor u het belangrijkste is, willen we dit met ons Alpine® All-in-one ontharder alternatief  va. slechts € 89,00 toch mogelijk maken.
U heeft hiermee de beste prijs – en mocht u van gedachten veranderen, kunt u de Alpine® All-in-one waterontharder alternatief binnen 4 maanden upgraden naar 1 van onze professionele producten.

 

** zie onze Algemene-Verkoop-Voorwaarden-ECH