Tabel waterhardheid

Tabel waterhardheid geeft een indicatie van de hoeveelheid calcium en magnesium in het (drink)water in uw omgeving.

Klik hier voor een tabel om de waterhardheid per provincie en plaats te bekijken.

Of bekijk hieronder de waterhardheid in uw regio:


 

Stop kalkaanslag met de Alpine waterontharder alternatief.

Hoe werkt de ECH Alpine Waterontharder alternatief?
Simpel gezegd ontstaat kalkaanslag door het kristalliseren van noodzakelijk en gezonde aanwezige calcium- en magnesium-mineralen (zie plaatje 1).
De 100% milieuvriendelijke Alpine Waterontharder alternatief verandert op basis van een uniek super uitgebalanceerd flux magneetveld de bestaande kristalstructuur zonder gezonde elementen te onttrekken en zonder schadelijke stoffen toe te voegen. De (gezonde) kalkdeeltjes blijven – opgelost en zwevend in het water – als oorspronkelijke calcium- en magnesium mineralen (zie plaatje 3).

alpine waterontharder  alpine waterontharder

De kalkdeeltjes zullen niet meer neerslaan en hechten in leidingen en apparatuur. De gezonde samenstelling van het water verandert niet en het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden. Alleen de negatieve effecten van kalkaanslag in allerlei apparatuur, op tegels en douchecabines zijn voortaan verleden tijd.
Het kalkaanslag probleem is daarmee verwaarloosbaar geworden. Eventuele afzetting (van bv andere stoffen die in het water aanwezig zijn) zal tot een minimum beperkt blijven.

Extra voordeel:
Laag voor laag wordt de oude – reeds bestaande – kalkaanslag, ketelsteen of kalksteen afgebroken, tot het uiteindelijk in een fijne poedervorm (zie plaatje 2) weggespoeld wordt. Het verdwijnt vrijwel geheel met het spoelwater zonder verstoppingen te veroorzaken en nieuwe kalkaanslag krijgt geen kans meer (zie plaatje 3). Zo wordt de oude kalkaanslag verwijderd en nieuwe vorming van kalkafzetting heeft geen kans meer. De kostbare apparatuur, leidingen en (warmte)elementen worden schoner en blijven zonder kalk aanhechting goedkoper, beter, milieuvriendelijker en energie zuiniger functioneren.

Oplossing => ECH Alpine Waterontharder alternatief <=