Waterontharding

Waterontharding wordt door veel mensen onderschat. De hardheid van het water – veroorzaakt door gezonde calcium en magnesium – zijn de bouwstenen voor de hinderlijke kalkaanslag. Deze kalkaanslag zorgt vervolgens voor onnodige problemen. Door middel van onze waterontharder voorkomt u deze problemen. Energy Consultancy Group biedt u een kwalitatief zeer goed product voor ontharding: de Alpine waterontharder new generation®.

Meer informatie over ons systeem voor water ontharden vindt u op deze website. Het is zeer gemakkelijk om direct een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen. Daarin staat precies beschreven wat de prijzen zijn voor waterbehandeling.

 

Waterontharder

Voordelen van waterontharding
Waterontharding kan voor u vele voordelen opleveren. Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat u geld bespaart. Dit kan oplopen tot vele euro’s per jaar per huishouden. Door middel van water ontharden gaan uw huishoudelijke apparaten beter werken. Daardoor bespaart u al veel geld. De Alpine waterontharder new generation® verbruikt bovendien geen energie en is zeer gemakkelijk zonder gereedschap binnen 5 minuten geplaatst.

Niet alleen huishoudens profiteren hiervan. Voor bedrijven is waterontharding minstens even interessant. Zij besparen vele duizenden euro’s dankzij besparingen op reparaties en uitval.

Dé oplossing voor waterontharding
De Alpine waterontharder new generation® is dé oplossing voor waterontharden. Vraag direct een offerte aan en meld u aan voor een proefplaatsing van 4 maanden. Vanaf de eerste dag na de aansluiting van de  Alpine waterontharder new generation® zal waterontharden plaatsvinden. Klik in het hoofdmenu voor meer informatie over het bestellen van een waterontharder.

Heeft u een vraag over de originele Alpine Waterontharder new generation®?  zie hoofdstuk: veel gestelde vragen

Bel of e-mail ons! Wij geven graag het juiste antwoord en de oplossing.

Ook voor enthousiaste entrepreneurs kunnen wij iets betekenen: vraag hier informatie op over de mogelijkheden om dealer, ambassadeur of importeur te worden van deze schitterende producten.
Ervaar ook dagelijks wat het betekent om een klant blij en gelukkig te maken met een totaal oplossing voor het kalkaanslag probleem.