Waterontkalker

Waterontkalker is de oplossing. Een zeer groot deel van de huishoudens in Nederland heeft last van hardnekkige kalkaanslag en ketelsteen. Een water ontkalker is voor deze huishoudens een optimale uitkomst. Een water ontkalker zorgt ervoor dat de hardheid van het water verlaagd wordt. Oude kalkaanslag verdwijnt en er kan geen nieuwe kalkaanslag ontstaan. Energy Consultancy Group biedt u een waterontkalker met de kwaliteitsgarantie van ISO 9001-2000, 9002 en QA: de Alpine waterontharder new generation®.

Wij geven u via deze website meer informatie over de Alpine waterontharder new generation® ontkalker van Energy Consultancy Group. Ontdek zelf welke voordelen het oplevert. U kunt via het hoofdmenu een vrijblijvende offerte aanvragen voor een waterontkalker. Veel tevreden gebruikers gingen u voor. En alhoewel enkele in het begin sceptisch waren of dit systeem wel de gewenste resultaten zou opleveren, krijgen wij vrijwel dagelijks enthousiaste reacties van verbaasde gebruikers.

waterontkalker bespaart

Besparen met een water ontkalker
U bespaart onnodige kosten met een water ontkalker. Er kan bijvoorbeeld schade ontstaan aan huishoudelijke apparaten door kalkaanslag. Met behulp van een water ontkalker bespaart u de kosten voor deze reparaties en vroegtijdige vervanging. Daarbij hebt u geen wasverzachters en glansmiddelen meer nodig bij gebruik van een water ontkalker. U profiteert dus van vele voordelen met de Alpine waterontharder new generation®!

 

Ook voor bedrijven is dit systeem een uitkomst. Het jaarlijks onderhoud kan achterwege blijven omdat de ontharder 100% onderhoudsvrij is. Zij besparen tot vele duizenden euro’s doordat plaatsing van de Alpine waterontharder new generation®. ervoor zorgt dat zoiets als reparatiekosten sterk afnemen.

Een waterontkalker op proef
Wilt u zelf de voordelen van een Alpine waterontharder new generation® water-ontkalker ervaren? Wij bieden de mogelijkheid om een water-ontkalker voor 4 maanden op proef te gebruiken. Vul voor een proefplaatsing het speciale formulier op deze website in. Dit formulier is ook bereikbaar via het hoofdmenu.