Waterverzachter

Waterverzachter lost het kalkprobleem op. Bijna iedereen in Nederland heeft last van kalkaanslag. Kalkaanslag is het gevolg van hard water. Met behulp van een water verzachter is het mogelijk om kalkaanslag te verwijderen en tegelijk tegen te gaan. Energy Consultancy Group biedt u een uitstekende waterverzachter: de Alpine waterontharder new generation®. Oude kalkaanslag wordt verwijderd en er zal geen nieuwe kalkaanslag gevormd worden.

Bekijk deze website voor meer informatie over de voordelen van een Alpine waterontharder new generation® water-verzachter. U kunt via het hoofdmenu een water-verzachter bestellen of een proefplaatsing aanvragen. Als u vragen hebt kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

waterverzachter hulplijn

 

De voordelen van een waterverzachter
Als u Alpine waterontharder new generation® water verzachter plaatst profiteert u direct van vele voordelen. Kalkaanslag kan schadelijk zijn voor huishoudelijke apparaten zoals de vaatwasmachine en de waterkoker. Met behulp van een waterverzachter hebt u geen witte aanslag meer op het vaatwerk en u hebt geen wasverzachter meer nodig voor de wasmachine. Hiermee bespaart u ook nog eens honderden euro’s per jaar!

Bedrijven kunnen zelfs vele duizenden euro’s besparen. Dit komt omdat de kosten voor reparatie en onderhoud aanzienlijk afnemen.

Een waterverzachter bestellen

Via onze webshop kunt u direct een Alpine waterontharder new generation® water verzachter bestellen. Of vul het bestelformulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte toe. Het is ook mogelijk om 4 maanden een water verzachter op proef in huis te hebben. Zo kunt u zelf ontdekken wat de voordelen zijn van de waterverzachter van Energy Consultancy Group.

Onze garanties bij een ontharder
Wij bieden u vele ‘keiharde’ garanties bij een ontharder. Wat dacht u bijvoorbeeld van solide technische garanties op het product? Dit betekent dat u de waterontharder kunt omruilen bij technische problemen. Vanaf het begin zult u profiteren van alle voordelen van de Alpine waterontharder new generation®.