Zacht water

Zacht water is een weldaad voor iedereen. Wie over een Alpine waterontharder new generation® zachtwater module beschikt, voorkomt onnodige kosten en schade aan leidingen en apparatuur. Ook u kunt u een hoop problemen voor zijn door de montage van een zacht water module van Energy Consultancy Group. De zachtwater module verwijdert oude kalkaanslag en bezorgt u water dat zo zacht als gletsjerwater is.

 

Waterontharder gletsjer

Wist u al dat u door het plaatsen van een zacht water module jaarlijks vele euro’s per huishouden bespaart? En dat dus ieder jaar weer.

Minder zeep en waspoeder nodig dankzij zacht water
Met een zacht water module heeft u namelijk 35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig. Verder neemt uw energienota af doordat het verhitten en verwarmen van water veel sneller mogelijk is. Bedrijven besparen vele duizenden euro’s door de afname van bijvoorbeeld reparatiekosten. Profiteer ook van de mogelijkheden van een zacht water module. Deze website helpt u direct verder.

Laat de zacht water module voor u schoonmaken
U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van uw verwarmingselementen en waterleidingen. Daar zorgt de Alpine waterontharder new generation® zacht water module van Energy Consultancy Group wel voor.

De prestaties van machines nemen toe wanneer zij geen last van kalk hebben. De aan- en afvoer van water is dan namelijk beter. U komt daardoor niet meer in vervelende situaties, zoals een overgelopen wasmachine of vroegtijdige uitval van de wasbeurt terecht.

Ga de negatieve effecten van kalkaanslag nu eenvoudig te lijf. De Alpine waterontharder new generation® zacht water module van Energy Consultancy Group is hier uiterst geschikt voor. Onze medewerkers vertellen u hier graag alles over.

Offerte voor een ontharder
Voor een nauwkeurige en vrijblijvende prijsopgave voor een waterontharder hebben wij enkele gegevens nodig. U kunt een offerte aanvragen via het hoofdmenu en daarbij deze gegevens invullen.
omdat iedere situatie anders is, geven wij specifiek voor elke situatie een op maat gemaakte offerte, zo kunt u er zeker van zijn dat u met het juiste montageadvies de beste resultaten bereikt.

Water, zo zacht als gletsjerwater met de Alpine waterontharder new generation®: voor water zoals het is bedoeld.