Zout-ontharder

Zout-ontharder is een effectieve maar veel te dure manier om kalkaanslag te voorkomen, het installeren van een conventionele ontharder, ook wel zout-ontharder genoemd weegt bovendien niet op tegen de vele voordelen van onze Alpine® – hét alternatieve antikalk systeem.

zout-ontharder kost geld

Een effectieve manier om kalkaanslag te voorkomen is het installeren van een conventionele ontharder, ook wel zoutontharder of ionenwisselaar genoemd.
Het grote nadeel van dergelijk systeem (naast de extreem hoge aanschafprijs, het onderhoud en de vervolgkosten) is dat men gezonde calcium en magnesium deeltjes uit het water verwijdert.
Om dit grote nadeel gedeeltelijk te compenseren wordt in de plaats daarvan dus natrium (zout) toegevoegd.
De vraag is of u als gebruiker daarvan – als gebruiker het beste mee geholpen bent (wij denken ban niet…..)

Wie daarentegen over een Alpine® – hét waterontharder alternatief antikalksysteem beschikt, voorkomt onnodige kosten en schade aan leidingen en apparatuur op een milieuvriendelijk en vooral gezonde manier. Ook u kunt u een hoop problemen voor zijn door de montage van een Alpine® – hét waterontharder alternatief module van Energy Consultancy Group. De Alpine® – hét zacht water effect module verwijdert oude kalkaanslag en bezorgt u water dat ervaren wordt als zacht gletsjerwater.

Wist u al dat u door het plaatsen van een Alpine® – hét waterontharder alternatief module jaarlijks tot wel 500 euro of zelfs meer per huishouden bespaart? En dat dus ieder jaar weer.

Minder zeep en waspoeder nodig dankzij zacht water
Met een Alpine® – hét waterontharder alternatief module heeft u zo’n 35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig. Verder neemt uw energienota af doordat het verhitten en verwarmen van water veel sneller mogelijk is. Bedrijven besparen vele duizenden euro’s door de afname van bijvoorbeeld reparatiekosten. Profiteer ook van de mogelijkheden van een Alpine® – hét waterontharder alternatief module. Deze website helpt u direct verder.

Laat de Alpine® – hét waterontharder alternatief module voor u schoonmaken
U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van uw verwarmingselementen en waterleidingen. Daar zorgt de Alpine® – hét waterontharder alternatief module van Energy Consultancy Group wel voor.

De prestaties van machines nemen toe wanneer zij geen last van kalk hebben. De aan- en afvoer van water is dan namelijk beter. U komt daardoor niet meer in vervelende situaties, zoals een overgelopen wasmachine en vroegtijdige uitval van de wasbeurt terecht.

Ga de negatieve effecten van kalkaanslag te lijf. De Alpine waterontharder alternatief zacht water module van Energy Consultancy Group is hier uiterst geschikt voor. Onze medewerkers vertellen u hier graag alles over.