Zoutontharder

Een effectieve manier om kalkaanslag te voorkomen is het installeren van een conventionele ontharder, ook wel zoutontharder genoemd.
Het grote nadeel van dergelijk systeem (naast de extreem hoge aanschafprijs, het onderhoud en de vervolgkosten) is dat men gezonde calcium deeltjes uit het water verwijdert.
Om dit grote nadeel gedeeltelijk te compenseren wordt in de plaats daarvan natrium (zout) toegevoegd.
De vraag is of u als gebruiker daarvan – als gebruiker het beste mee geholpen bent. Wij denken van niet omdat u met onze Alpine waterontharder new generation® veel goedkoper en beter uit bent.

zoutontharder niet nodig

Wie daarentegen over een Alpine waterontharder new generation® module beschikt, voorkomt onnodige kosten en schade aan leidingen en apparatuur op een milieuvriendelijk en vooral gezonde manier. Ook u kunt u een hoop problemen voor zijn door de montage van een waterontharder module van Energy Consultancy Group. De zacht water module verwijdert oude kalkaanslag en bezorgt u water dat zo zacht als gletsjerwater is. En het scheelt een hoop onnodig poetswerk!

Wist u bijvoorbeeld dat u door het plaatsen van deze waterontharder module jaarlijks tot wel 500 euro of zelfs meer per huishouden bespaart? En dat dus ieder jaar weer.

Minder zeep en waspoeder nodig dankzij zacht water
Met een waterontharder module heeft u namelijk 35 – 50 procent minder zeep en waspoeder nodig. Verder neemt uw energienota af doordat het verhitten en verwarmen van water veel sneller mogelijk is. Bedrijven besparen vele duizenden euro’s door de afname van bijvoorbeeld reparatiekosten. Profiteer ook van de mogelijkheden van een waterontharder module. Deze website helpt u direct verder.

Laat de waterontharder module voor u schoonmaken
U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over het schoonhouden van uw verwarmingselementen en waterleidingen. Daar zorgt de Alpine waterontharder new generation® module van Energy Consultancy Group wel voor.

De prestaties van machines nemen toe wanneer zij geen last van kalk hebben. De aan- en afvoer van water is dan namelijk beter. U komt daardoor niet meer in vervelende situaties, zoals een overgelopen wasmachine, terecht.

Ga de negatieve effecten van kalkaanslag te lijf. De Alpine waterontharder new generation® zacht water module van Energy Consultancy Group is hier uiterst geschikt voor. Wij maken graag een offerte voor uw situatie.